Ostatní
Ostatní

Nové služby, první code-challenge a sleva na premium!

Patrik KeblušekPatrik Keblušek,

V předchozím článku jsme vás informovali o příchozích změnách na ForDevs. Všechny změny byly dnešním dnem nasazeny na produkční prostředí! Přidali jsme první kodérskou výzvu a 20% slevu na premium pro prvních 5 lidí!

A co je tedy nového? Vypustili jsme celkem 5 nových služeb.

1. Nastartujeme tvojí IT kariéru

Program je zaměřen na jedince, kteří chtějí přejít do IT z jiných oborů, stejně jako na ty, kteří dosud nemají žádné pracovní zkušenosti v tomto odvětví nebo se cítí nejistí ohledně svých schopností.

2. Dostaneš osobního mentora

Každý uživatel v premium systému obdrží svého osobního mentora. Osobního mentora můžeš využít k online osobním konzultacím.

3. Kóderské výzvy s feedbackem + první kodérská výzva je připravena!

Na stránce nakóduj to má každý návštěvník našeho webu možnost se poprat s kodérskou výzvou. Kodérské výzvy připravuje náš tým a snažíme se, aby byly výzvy v různých náročnostech. Aktuálně s vydáním nové verze ForDevs jsme již připravili první kodérskou výzvu, tak šup na kódování a výsledek nám nezapomeňte poslat na code-review! Odkaz na první kódersú výzvu tu. Takto vypadá první kodérská výzba - blog s výpisem článků:

Code challenge - Blog - desktop

4. Vzdělávací články a materiály

ForDevs původně vznikl jako vzdělávací blog. Tuto funkci našeho projektu jsme nechali zachovanou. Na našem webu tak máte možnost se vzdělávat a udržovat v kurzu na webové scéně formou článků.

5. Pomůžeme s prací

Chystáte se na pohovor? Pomůžeme se vám na něj lépe připravit a vy si tak můžete výrazně zvýšit šanci na úspěch. Můžete přijít s konkrétní firmou, kam se hlásíte, případně si vyzkoušet pohovor u nás ještě předtím než začnete hledat vaši novou práci.

Více informací o našich službách se dozvíte na této stránce.

Sleva na premium!

Některé funkce a služby jsou pouze pro premium. Avšak u příležitosti vydání nové verze poskytujeme prvním novým pěti uživatelům slevu 20%. Stačí, když v platební bráně uvedete slevový kód "ZACINAME20" a sleva je vaše! Platí jak na měsíční, tak roční členství.

Pro nás je nejdůležitější váš názor a budeme proto velmi rádi, když nám dáte vědět, jak se vám změny, které děláme zamlouvají. Například na náš Discord.